Vins Vidart col.laborador de la tercera edició dels Premis Cactus

 

Per tercer any Vins Vidart col.laborarà la gala dels Premis Cactus donant suport al talent gironí, com a patrocinador oficial del Club de Màrqueting de Girona

IMG_1073

Els Premis Cactus busquen recompensar els esforços de professionals de l’entorn digital i el màrqueting, i d’empreses que confien en els professionals d’ambdós sectors de la província. Persones i empreses que contribueixen al desenvolupament del talent local.

I fent el símil amb aquestes empreses i empresaris, es fàcil observar que no hi ha dos empreses iguals, com tampoc no hi ha dos cactus iguals. El cactus és una planta que sobreviu en les pitjors condicions climàtiques i suporta períodes llargs de sequera com els projectes empresarials sòlids. I fent un joc de paraules, en el camp empresarial moltes vegades cal punxar diverses vegades en una trajectòria professional per poder acabar realitzant projectes destacats.

IMG_1044

Vins Vidart patrocinador del Club de Màrqueting de Girona i present en tots els seus actes socials també serà, doncs present en aquesta gala on se servirà, Vermut Miró, Cava Brut Reserva Adernats i ginebre NUT que es combinarà amb Royal Bliss per fer uns gintònics ben especials.

Esperem que gaudiu molt de la gala i que brindem tots plegats per moltes més!

 

 

IMG_1075

IMG_1087


IMG_1083

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s