Per segon any Vins Vidart ha patrocinat la gala dels Premis Cactus donant suport al talent gironí.

IMG_1073

Arrel de les ganes de promoure i premiar el talent gironí en els àmbits digital i de la comunicació, i del buit que varen deixar jornades com La Nit de la Comunicació que va tenir la seva última edició el 2009; dues associacions s’han unit per crear els primers Premis Cactus als millors projectes digitals, de màrqueting i comunicació. L’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona i l’Associació Digitals Girona han crear aquest nou esdeveniment a la província amb ganes de que hi hagi continuïtat.

IMG_1044

Els Premis Cactus neixen amb la intenció de donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny online, amb ganes de potenciar les empreses d’ambdós sectors establertes a la província de Girona.

Sabem del talent que tenim a la província i de la dificultat que te aquest per poder exercir la seva professió sense haver d’emigrar per això creiem que es mereixen un reconeixement tots aquells projectes que estan fets a la província o per a empreses gironines.
IMG_1075Els Premis Cactus busquen recompensar els esforços de professionals de l’entorn digital i el màrqueting, i d’empreses que confien en els professionals d’ambdós sectors de la província. Persones i empreses que contribueixen al desenvolupament del talent local.

IMG_1087

I fent el símil amb aquestes empreses i empresaris, es fàcil observar que no hi ha dos empreses iguals, com tampoc no hi ha dos cactus iguals. El cactus és una planta que sobreviu en les pitjors condicions climàtiques i suporta períodes llargs de sequera com els projectes empresarials sòlids. I fent un joc de paraules, en el camp empresarial moltes vegades cal punxar diverses vegades en una trajectòria professional per poder acabar realitzant projectes destacats.IMG_1083