Es una barreja de caràcters, de gustos i sensacions on s’ha volgut crear una experiència gastronòmica en la qual distingim la personalitat de cadascú. Així, la tradició i la autenticitat de un es barreja amb la llibertat, la sensibilitat i la transformació de l’altre. Elabroat a doble maceració amb l’objectiu de mantenir la personalitat de MIRÓ i la subtilesa de PACO PEREZ aportant aires mediterranis amb els seus nous ingredients.

A la etiqueta dissenyada s’ha volgut descriure exactament el que transmet el gust del propi vermut: una experiència gastronòmica amb fusió de caràcters. El dibuix central de la etiqueta es una representació simbòlica de una creació culinària formada pels elements mediterranis que caracteritzen al chef i els tocs tradicionals que descriuen Miró.

Com molt be diu el seu nom, a la etiqueta s’ha explicat la fusió, la simbiosis entre les dues personalitats creadores d’aquest vermut.

PACO PÉREZ

Es un reconegut chef català que compta amb 5 estrelles Michelin. Dos al seu restaurant Miramar de Llançà i dos al seu restaurant Enoteca al Hotel Arts de Barcelona, les dues inspirades en el menjar i els productes frescos del Mediterrani que l’han fet mundialment famós al món culinari. La cinquena estrella la gaudeix al Restaurant 5, la aposta de Paco Pérez al Hotel Das Stue de Berlin.

NOTA DE CATA

Miró & Paco Pérez Vermell Fusió ens porta molts records de olives arbequines i de plantes mediterrànies que marquen des de un bon principi aquest vermut. En paladar es sedós, melós i amb un bon cos. L’acompanyen al seu pas per la boca uns subtils tocs de regalis, de pell de taronja i un eco de anís estrellat que juguen melòdicament amb la gran amplitud de sabors.

Te un accent molt mediterrani, d’aquella salinitat i de les plantes aromàtiques típiques, els romanís, farigola i llor… plantes protagonistes que també s’utilitzen per curar les olives.

I es que podem dir que les olives han madurat aquest vermut amb el seu toc de Gràcia!

vermut fusion paco perez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s